Druge preše
Ostale kuhinjske preše – rade lakše i brže
Postoje različite vrste kuhinjskih alata koji vam mogu olakšati i ubrzati rad u kuhinji. Među njima su razne vrste kuhinjskih cijedilica koje su namijenjene različitim namirnicama. U nastavku ćete pronaći neke od njih:
- Preše za krumpir
Preše za krumpir izvrsne su za gnječenje krumpira, kao i drugog kuhanog povrća. Robusni i pouzdani, izrađeni su od nehrđajućeg čelika i jednostavni su za korištenje.
- Orašari
Krckalice za orahe su alati dizajnirani za otvaranje oraha razbijanjem njihove ljuske. Oni dolaze u nekoliko varijanti, uključujući čegrtaljke, vijke i poluge. Također se mogu koristiti za razbijanje oklopa rakova i jastoga kako bi jestivo meso bilo dostupno.
- Preše za pljeskavice
Preša za hamburgere je kulinarski alat koji se koristi za precizno ravnanje pljeskavica od mljevenog mesa kako bi izgledale lijepo i ravnomjerno pečene, proizvodeći dosljedno okrugle, ukusne hamburgere. Dizajn rešetke na preši stvara uzorak na površini mesa koji podsjeća na sanduk roštilja.
Većina naših preša ima površinu koja se ne lijepi, što olakšava uklanjanje pljeskavica i sprječava da se vaš uređaj zaglavi mesom. Možete napraviti savršeno okrugle pljeskavice bilo koje veličine ili debljine koristeći prešu za pljeskavice.
U trgovini Kulina nudimo i mnoge druge vrste kuhinjskih preša i stiskalica. Obavezno provjerite naš izbor ručnih stiskača i preša za agrume, preša za češnjak i gnječilica za krumpir. Nudimo i električne sjeckalice i sjeckalice za hranu koje također mogu biti od velike pomoći kada trebate nasjeckati ili usitniti veće količine sastojaka.