5 items total
Kalup za poširana jaja, set od 2 kom, narančasta, silikon, Lékuké LKE3402900N07U009
Kalup za poširana jaja, narančasta, Lékué
13,90 €
LKE3402900N07U008
Gulilica za povrće GOOD GRIPS, set od 3 kom, plastika, OXO
23,26 €
OXO11244100
Tarionik i tučak NBA094, 12 cm, smeđa, bambus, Pebbly
31,56 €
PEBB3760132812397
Gulilica za šparoge GOOD GRIPS, 11 cm, zelena, plastika, OXO
11,94 €
OXO11244600

Ostali kuhinjski alati – kuhajte kao profesionalac

Što su kuhinjski alati?

Kuhinjski alati, kao što vjerojatno dobro znate, ručni su uređaji koji se uglavnom koriste u kuhinji za pripremu hrane - sve ćete ih pronaći na web stranici Kulina, u kategoriji kuhinjska oprema , ali mi također imate dodatne kuhinjske alate predstavljene u ovoj kategoriji za pojednostavljenje kuhanja, pečenja, čišćenja i pohranjivanja. Čak i najjednostavniji poslovi, poput cijeđenja tjestenine ili mjerenja suhih sastojaka, mogu biti teški bez odgovarajuće kuhinjske opreme i posuđa, stoga prikupite svu potrebnu opremu. Također možete pročitati naš vodič za kupnju o 10 osnovnih stvari za kuhinju ovdje.

Naša zbirka kuhinjskih alata uključuje sve od mezzaluna do jednostavnih instrumenata poput škara. Na Kulina možete nabaviti sve potrepštine koje su vam potrebne za opskrbu vaše kuhinje vrhunskih marki kao što su WMF , Zwilling , Eva Solo itd.

Koje su vrste kuhinjskih alata dostupne i čemu služe?

Na Kulina dostupan je velik izbor kuhinjskih alata, a neki su navedeni u nastavku:

  • Otvarači limenki: režu poklopac limenke da bi je otvorili.
  • Gulilice: gulilica je kuhinjski alat koji se koristi za jednostavno uklanjanje vanjske opne ili kore voća i povrća.
  • Kuhinjske škare: Ovi višenamjenski alati koriste se u kuhinji za razne zadatke, uključujući rezanje mesa, rezanje začinskog bilja i otvaranje pakiranja.
  • Čekići za meso: koriste se za izravnavanje ili udaranje mesa kako bi postalo mekše.
  • Valjci: ovo su alati za ravnanje i razvaljanje tijesta za pečenje ili prženje.
  • Žbuke: Ovi se alati koriste za usitnjavanje i mljevenje hrane, posebno začina i bilja.
  • Alat za flambiranje: koristi se u upečatljivoj kulinarskoj metodi spaljivanja tekućina na bazi alkohola u hrani za okus i prikaz.
  • Košare za kuhanje na pari: Koriste se za kuhanje povrća, plodova mora ili druge hrane na pari stavljanjem u košaru iznad kipuće vode.
  • Kuhinjske hvataljke također su višenamjenski kulinarski pribor koji se koristi za držanje, okretanje i posluživanje raznih jela.
  • Mezzalunas: Ovi dvoručni, zakrivljeni noževi koriste se za rezanje začinskog bilja, povrća i drugih predmeta.
  • Na kraju, imamo ražnjići za meso dugi su drveni/metalni štapići koji se koriste za navlačenje i kuhanje jela od mesa ili povrća.