Tava za umak M'COOK, 16 cm, nehrđajući čelik, MAUVIEL

Code: ML521116
Akce Sticker
Brand: MAUVIEL
144 € –9 %
Tava za umak M'COOK, 16 cm, nehrđajući čelik, MAUVIEL
144 € –9 % 130 €
Online na zalihama (1 pcs)

Serija posuđa M'cook francuske marke Mauviel nudi profesionalcima i kuharima amaterima najbolju kulinarsku tehnologiju.

Detailed information

Product detailed description

Serija posuđa M'cook francuske marke Mauviel nudi profesionalcima i kuharima amaterima najbolju kulinarsku tehnologiju.

Pet slojeva materijala osigurava savršenu toplinsku vodljivost, toplina se prenosi vrlo brzo i ravnomjerno. Ručke su izrađene od lijevanog nehrđajućeg čelika, lijevanog željeza ili bronce i naglašavaju čist i moderan dizajn ovog asortimana.

Uz M'cook seriju i najzahtjevnije kuhanje postaje pravi užitak.

Prednosti Mauviel M'cook posuđa od nehrđajućeg čelika:

  • 5 slojeva materijala - posuđe visokih performansi, pogodno za sve vrste štednjaka, uključujući indukciju
  • debljina materijala 2,6 mm - ravnomjeran prijenos topline, omogućuje brzo i kontrolirano kuhanje
  • 50% učinkovitije od klasičnog posuđa od nehrđajućeg čelika sa sendvič dnom
  • zakrivljeni rub - sprječava kapanje tekućine prilikom izlijevanja
  • ručke i ušice pričvršćene su čvrstim zakovicama od nehrđajućeg čelika
  • ručke/upice od nehrđajućeg čelika, lijevanog željeza ili bronce prema individualnim estetskim zahtjevima
  • polirana površina za jednostavno održavanje i atraktivan izgled
  • profesionalne dimenzije - visoke stijenke posuđa prikladne su za profesionalne kuhare i kuhare amatere
  • pogodno za pećnicu do 360°C
  • pogodno za pranje u perilici posuđa
  • svi Mauviel proizvodi proizvedeni su u Francuskoj

Additional parameters

Category: Tave za prijanje
Weight: 0.7 kg
Materijal: Nehrđajući čelik
Kom. u setu: 1 kom.
Informacije o proizvodu: Prikladno za indukcijsko kuhalo
Vrsta proizvoda: Tava za prženje
Kolekcija: MAUVIEL M’cook - stainless steel
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: MAUVIEL
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: