Ribež za parmezan PROFESSIONAL, nehrđajući čelik, Microplane

Code: MI38004
Brand: Microplane
32,60 €
Online na zalihama (>5 pcs)

S nehrđajućim ribalicama iz serije Professional postići ćete savršene kulinarske rezultate u svim okolnostima. Ne samo profesionalni kuhari, već i strastvene domaćice do savršenstva dovode pripremljena jela s elegantnim, a ujedno neviđeno funkcionalnim ribalicama američkog proizvođača Microplane® .

Detailed information

Product detailed description

S nehrđajućim ribalicama iz serije Professional postići ćete savršene kulinarske rezultate u svim okolnostima. Ne samo profesionalni kuhari, već i strastvene domaćice do savršenstva dovode pripremljena jela s elegantnim, a ujedno neviđeno funkcionalnim ribalicama američkog proizvođača Microplane® .

Sitno ribež stvara vrlo nježnu teksturu sastojaka, koja će intenzivirati komponentu okusa jela. Sastojci s većim udjelom vode, poput đumbira, češnjaka ili svježe čili papričice, stvaraju strukturu poput pirea. Uz pomoć ovog ribeža možete lako dobiti tanke strugotine kore citrusnog voća (tzv. koricu). Plemenita aroma tartufa zatim uzdiže ukusnu domaću tjesteninu s maslacem i kaduljom. Stabilan protuklizni kraj poboljšava kvalitetu korištenja ribeža do apsolutnog maksimuma.

  • Ribelica za fine rezance, pogodna za npr. koru citrusa
  • Izuzetno oštra, ekstra široka rešetkasta površina dimenzija 12,6 x 6 cm
  • Može naribati tvrdi sir tipa parmezana u rahlu hrpu
  • Tijekom pripreme slastica možete ga koristiti za čokoladu, pistacije, kokos ili cimet
  • Tvrde sastojke, uključujući muškatni oraščić, pretvara u gotovo prah
  • Od svježeg đumbira, čilija ili češnjaka lako možete napraviti fini pire
  • Neklizajući gumeni kraj za veću stabilnost tijekom rada i zaštitu radne površine
  • Oštrina ribeža sprječava mrvljenje, mljevenje ili drobljenje hrane
  • Učinkovito i precizno ribanje bez nepotrebnog napora i pritiska
  • Ergonomska ručka, kao i cijeli ribež, izrađena je od kirurškog nehrđajućeg čelika
  • Pojedinačni dijelovi zavareni su laserom za iznimnu čvrstoću
  • Trajno oštar funkcionalni dio od kvalitetnog nehrđajućeg čelika proizvedenog u SAD-u
  • Može se objesiti pomoću praktične petlje
  • Lako se čisti spužvom/četkom pod mlazom vode
  • Prikladno za perilicu posuđa
  • Uključujući zaštitno pakiranje za sigurno skladištenje u ladici

Upozorenje: Zbog vrlo velike oštrine ribeža, zbog vaše sigurnosti preporučujemo korištenje rukavica ili štitnika za prste Microplane®!

Savjeti za piling citrusa:

  • Za dobivanje kore citrusa birajte citruse koji nisu kemijski tretirani
  • Voće pažljivo operite pod mlazom hladne vode
  • Pritom ih prstima lagano stružite s masnoće i eventualne nečistoće
  • Temeljito osušite
  • Zester stavite pod kutom na radnu površinu i nježno naribajte površinsku koricu citrusa
  • Pazite da ne zarežete u gorki bijeli sloj kože odmah ispod kore
  • Voće postupno okrećite dok ne dobijete željenu količinu kore
  • Rende možete držati i u zraku i ribati npr. direktno u zdjelu sa slatkim vrhnjem
  • Sitne strugotine najbolje je koristiti za pripremu hrane odmah, dok je kora svježa i aromatična
  • Za dobivanje ukusnog soka koristite plodove bez kore
  • Rende očistite spužvom pod mlazom vode

SerijaProfessional predstavlja kombinaciju nenadmašne funkcionalnosti, izvanredne izdržljivosti i jednostavne elegancije. Pojedinačni dijelovi ribalica od nehrđajućeg čelika sa zakrivljenim funkcionalnim dijelom zavareni su laserom, što ih čini vrlo čvrstim i izdržljivim. Rende s više vrsta i hrapavosti funkcionalnih dijelova opremljene su praktičnim protukliznim gumenim završetkom koji štiti radnu površinu od oštećenja i osigurava stabilnost ribeža tijekom uporabe. Funkcionalni dio je isti kao kod Gourmet ribeža, ali Professional seriju ističe ručka od nehrđajućeg čelika s praktičnom ušicom za vješanje.

Additional parameters

Category: Kuhinjski ribeži
Weight: 0.2 kg
Kom. u setu: 1 kom.
Vrsta proizvoda: Kuhinjski dodaci
Kolekcija: Microplane Professional
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: Microplane
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: