Priprema savršeno sočnog odreska zahtijeva ne samo vještine, već i odgovarajuće posuđe. Za ljubitelje mesa čelične tave su očigledan izbor – izdržljive, svestrane i izvrsne provodnike topline. Otkrijte zašto ova neuništiva namirnica ne smije nedostajati ni u vašoj kuhinji.
- Podnosi sve temperature
Čelik ima izvrsnu otpornost na toplinu i zahvaljujući tome možete u potpunosti iskoristiti prednosti kuhanja na visokim temperaturama. Čelik također dobro provodi i akumulira toplinu. Idealan je izbor za pripremu mesa na brzaka. - Poboljšava njegova svojstva
Što više na čelične posude kuhaš i pržiš, ima bolja svojstva. Tava korištenjem pocrni, što nije štetno, već je naprotiv pozitivna promjena. Za koje drugo jelo možete reći da postaje sve bolje s godinama? - Apsolutno besprijekoran
Željezna površina tava vrlo je tvrd i nećete ga ogrebati u normalnoj upotrebi. Površinska obrada može se odvojiti od drugih posuda tijekom kuhanja i ući u hranu, to vam se nikako neće dogoditi s čelikom. - Svi izvori topline
Čelik je feromagnetski metal pa se s njim može pripremati hrana na svim izvorima topline, pa tako i na indukciji. Tako da se nećete morati baviti ovom posudom kada kupujete indukcijsko kuhalo. - Robustan i čvrst
Na prvi pogled čelično posuđe daje dojam čvrstoće, i ne samo da tako izgleda, ono je doista čvrsto. Uz pravilno rukovanje, služit će vam dugi niz godina, a možda ćete svoju voljenu tavu ostaviti u nasljeđe svojim potomcima.