Hvataljke za roštilj CHURRASCO, 37 cm, drvena drška, Tramontina

Code: TRAM26583100
Brand: Tramontina
40,38 €
Online na zalihama (3 pcs)

Hvataljke EXTREME tvrtke Tramontina postat će apsolutna potreba za svakog ljubitelja bifteka i roštilja koji cijeni stilsku tradicionalnu pripremu sočnih bifteka. Protuklizna kliješta izrađena su od nehrđajućeg čelika (AISI 430, odgovara DIN 1.4016) i opremljena su nazubljenjima u prednjem dijelu. To osigurava da hrana koja se peče ne može iskliznuti tijekom rotacije. Drška od tvrdog drva s FSC certifikatom čvrsto je zakovicama pričvršćena za hvataljke od nehrđajućeg čelika i ugodno leži u ruci. Naravno, kvalitetne grill hvataljke osim za okretanje bifteka, mogu poslužiti i za okretanje klasičnih kobasica. Prikladne su i za pranje u perilici posuđa. Duljina 47 cm.

Detailed information

Product detailed description

Hvataljke EXTREME tvrtke Tramontina postat će apsolutna potreba za svakog ljubitelja bifteka i roštilja koji cijeni stilsku tradicionalnu pripremu sočnih bifteka. Protuklizna kliješta izrađena su od nehrđajućeg čelika (AISI 430, odgovara DIN 1.4016) i opremljena su nazubljenjima u prednjem dijelu. To osigurava da hrana koja se peče ne može iskliznuti tijekom rotacije. Drška od tvrdog drva s FSC certifikatom čvrsto je zakovicama pričvršćena za hvataljke od nehrđajućeg čelika i ugodno leži u ruci. Naravno, kvalitetne grill hvataljke osim za okretanje bifteka, mogu poslužiti i za okretanje klasičnih kobasica. Prikladne su i za pranje u perilici posuđa. Duljina 47 cm.

Tehnički podaci:

• Posebna dugačka hvataljka za roštilj
• Tvrdi nehrđajući čelik, otporan na koroziju
• Drška izrađena od drva, otporna na visoke temperature
• Dužina: 47 cm

Additional parameters

Category: Pribor za roštilj
Weight: 0.53 kg
Boja: Smeđa
Materijal: Nehrđajući čelik
Kom. u setu: 1 kom.
Informacije o proizvodu: Sigurno za pranje u perilici posuđa
Vrsta proizvoda: Posuda za roštilj
Margin: D
Veličina: 47 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: Tramontina
Margin-category: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: