Kalupi za pite

3 items total
Rezači za kolače, set od 9 kom, kružni, de Buyer
84,68 €
DB332300N
Kalup za pitu, 14 cm, čelik, de Buyer
Kalup za pitu, 14 cm, čelik, de Buyer
Online na zalihama (>5 pcs)
4,64 €
DB535614

Tave za kolače i tartlete - proširite svoj početni jelovnik

Što su posude za tart i tartlete?

Posuda za tart je plitka, okrugla posuda za pečenje koja se najčešće koristi za pripremu tartova (slatkih ili kiselih), ljuskica za kolače, pita i quicheva. Tartlets su jednostavno mini-tarts i možda ćete htjeti kupiti posude za tartlete ako želite pripremiti neke grickalice za zabavu ili banket. Prilikom odabira prstena ili kalupa za tart uzmite u obzir njegov promjer i broj članova vaše obitelji.

Neki od kalupa za tartove koji se nude u Kulina imaju podlogu koja se može ukloniti, ali jednodijelni kalup za tart može biti bolji za vas ako pripremate torte s tekućim punjenjem.

U Kulina pronaći ćete širok izbor posuda za tart i tartlete različitih promjera i oblika - od najtradicionalnijih - okruglih, do pravokutnih ili četvrtastih posuda. Nudimo visokokvalitetne perforirane prstenove za tartove izrađene od čeličnih ili keramičkih posuda za tartove. Odaberite čelični okrugli kalup za tart od de Buyer ili odaberite pravi privlačan pogled - crvenu keramičku posudu za tart od Emile Henry.

Trebam li namastiti kalup za tart?

U većini slučajeva, nema potrebe namastiti kalup za torte prije nego što ga obložite tijestom. Zašto? Visok udio maslaca u pecivu prirodno će spriječiti njegovo lijepljenje za dno posude. Međutim, posebno ako imate jednodijelni kalup za tart ili posudu za tart, možete koristiti malo maslaca da podmažete tav. Tako ćete lakše izvaditi tart iz posude. Ako vaš kalup za tart ima naborane rubove, pobrinite se da ih ravnomjerno namastite.

Grah za pečenje - lijep dodatak vašoj posudi za tart

Grah za pečenje su kuglice napravljene od keramike koja provodi toplinu koje opterećuju tijesto i pomažu mu da se ispeče s gornje strane. Kako ih koristite? Grah za pečenje koristi se u "slijepom" pečenju - ono uključuje oblaganje nekuhanog tijesta bilo pergamentom za pečenje (papirom za pečenje) ili folijom i zatim punjenje utezima - grahom za pečenje. Oni održavaju oblik tijesta dok se kuha i sprječavaju da se podloga napuhne.

Ako volite peći, svakako provjerite našu ponudu pribora za pečenje i posuda za pečenje. P.s. Znate li da tartlete možete peći i u kalupima za muffine? Provjeri ih!