Lonac DURA LINE, 4,8 l, neprijanjajući, Eva Solo

Code: ES256347
Akce Sticker
Brand: Eva Solo
110 € –21 %
Lonac DURA LINE, 4,8 l, neprijanjajući, Eva Solo
110 € –21 % 86,13 €
Online na zalihama (3 pcs)

Posuđe za kuhanjeDura Line izrađeno je od kvalitetne legure aluminijakoja savršeno provodi toplinu. Neljepljiva površina Slip-Let® prikladna je za zdravo kuhanje s malo ili bez masnoće. Vanjska površina je tvrda i robusna te posebno izdržljiva, posuđe je prikladno za sve izvore topline uključujući indukciju. Lako se čisti, iako se ne može prati u perilici posuđa.

Detailed information

Product detailed description

Posuđe za kuhanjeDura Line izrađeno je od kvalitetne legure aluminijakoja savršeno provodi toplinu. Neljepljiva površina Slip-Let® prikladna je za zdravo kuhanje s malo ili bez masnoće. Vanjska površina je tvrda i robusna te posebno izdržljiva, posuđe je prikladno za sve izvore topline uključujući indukciju. Lako se čisti, iako se ne može prati u perilici posuđa.

  • Estetski savršen dizajn u crnoj boji
  • Izrađena od aluminijske legure, sa sendvič dnom kapsule
  • Dobro provodi i ravnomjerno raspoređuje toplinu
  • Može se koristiti na svim izvorima topline uključujući indukciju
  • Tvrda i izdržljiva vanjska površina
  • Slip-Let® neljepljiva površina
  • Za zdravo kuhanje i prženje, ne sadrži PFOA
  • Nezapaljive ušice/ručke od lijevanog nehrđajućeg čelika
  • Nije prikladno za pranje u perilici posuđa

Savjet za produljenje vijeka trajanja sloja Slip-Let®:

Slip-Let® neljepljiva površina može potamniti tijekom vremena zbog tankog sloja zagorjelog bjelanjka iz hrane. To se lako uklanja: napunite posudu vodom, dodajte 4-5 žlica praška za pranje i pustite da kuha oko 45 minuta. Povremeno promiješajte četkom za pranje posuđa. Ponovite ako je potrebno. Zatim operite posuđe i tretirajte cijelu unutrašnjost tankim slojem biljnog ulja.

Additional parameters

Category: Lonci
Weight: 1.81 kg
Kom. u setu: 1 kom.
Vrsta proizvoda: Lonac
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: Eva Solo
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: