Nož za kruh CLASSIC IKON CREME, 23 cm, Wüsthof

Code: WU1030431123
Brand: WÜSTHOF
173 €
Online na zalihama (2 pcs)

Nova, dugotrajnija, oštrija, dvostruko nazubljena oštrica osigurava precizan, gladak rez bez poderotina uz minimalan pritisak. Nož lako prodire kroz tvrdu koru svježeg kruha, ali i mekih peciva ili možda većeg voća. Nož je dio Classic Ikon linije koja uključuje noževe iskovane iz jednog komada visokokvalitetnog čelika. Svaka je oštrica laserski kontrolirana i iznimno oštra. Noževi su opremljeni ergonomski oblikovanom drškom s tri zakovice. Iz higijenskih razloga nema razmaka između ručke i čelika.

Detailed information

Product detailed description

Nova, dugotrajnija, oštrija, dvostruko nazubljena oštrica osigurava precizan, gladak rez bez poderotina uz minimalan pritisak. Nož lako prodire kroz tvrdu koru svježeg kruha, ali i mekih peciva ili možda većeg voća. Nož je dio Classic Ikon linije koja uključuje noževe iskovane iz jednog komada visokokvalitetnog čelika. Svaka je oštrica laserski kontrolirana i iznimno oštra. Noževi su opremljeni ergonomski oblikovanom drškom s tri zakovice. Iz higijenskih razloga nema razmaka između ručke i čelika.

Glavne prednosti:

  • Praktičan dvosjekli nož za kruh
  • Serija klasičnih ikona
  • Nož kovan od jednog komada vrhunskog čelika
  • Oštrica je posebno kaljena na 58° Rockwell
  • Oštrica se kontrolira laserom
  • Ergonomski oblikovana drška s tri zakovice
  • Iz higijenskih razloga nema razmaka između ručke i čelika
  • Savršeno leži u ruci
  • Optimalno izbalansiran
  • Može se prati u perilici posuđa
  • Serija Classic Ikon dobila je važan NSF pečat kvalitete i higijene u SAD-u

Tehnički podaci

  • Dužina oštrice: 23 cm
  • Boja: krem

Additional parameters

Category: Noževi za kruh
Weight: 0.2 kg
Boja: Krem
Materijal: Nehrđajući čelik
Duljina oštrice: 23 cm
Kom. u setu: 1 kom.
Informacije o proizvodu: Sigurno za pranje u perilici posuđa
Vrsta proizvoda: Nož za kruh
Margin: D
Veličina: 23 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: WÜSTHOF
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: