Noževi za rezanje

24 items total
Nož za fino rezanje, 10 cm, Zwilling
Nož za fino rezanje, 10 cm, Zwilling
Online na zalihama (4 pcs)
81,40 €
ZW38400101
211003 spikovaci nuz alpha bricole di venezia 10 cm hneda gude solingen GUDEV76410
210961 spikovaci nuz alpha oak 13 cm hneda gude solingen
94 €
GUDEE76413
Nož za fino rezanje CLASSIC, 9 cm, Wüsthof
75,58 €
WU406609
Nož za fino rezanje, 12 cm, crna, Victorinox
29,30 €
VN5200312
Nož za fino rezanje CLASSIC LINE, 10 cm, WMF
28,49 €
WM1874536030
Nož za fino rezanje PROFESSIONAL “S”, 10 cm, Zwilling
68,18 €
ZW31020101
Nož za fino rezanje TWIN GRIP XS, 9 cm, Zwilling
12,19 €
ZW38601090
Nož za fino rezanje TWIN GRIP, 10 cm, tirkizna, Zwilling
11,12 €
ZW38160100
Nož za fino rezanje FOUR STAR, 8 cm, Zwilling
59,92 €
ZW31070081
Nož za fino rezanje TWIN GRIP, 10 cm, Zwilling
12,19 €
ZW38720100
Nož za fino rezanje TWIN GOURMET, 10 cm, Zwilling
28,72 €
ZW31620100
Nož za fino rezanje IKON, 9 cm, Wüsthof
163 €
WU498609
Nož za fino rezanje TWIN CHEF 2, 10 cm, Zwilling
29,96 €
ZW34910101
Nož za fino rezanje FOUR STAR, 10 cm, Zwilling
59,92 €
ZW31070101
Nož za fino rezanje TWIN GRIP, 10 cm, zelena, Zwilling
10,54 €
ZW38094101
Nož za fino rezanje CLASSIC, 10 cm, Wüsthof
82,19 €
WU406610
Nož za fino rezanje CLASSIC IKON, 9 cm, Wüsthof
97 €
WU408609
210904 spikovaci nuz kappa 10 cm stribrna gude solingen
80 €
GUDE76410
210976 m764 10
91 €
GUDEM76410
Nož za fino rezanje IKON, 12 cm, Wüsthof
174 €
WU498612
Nož za fino rezanje TWIN GRIP, 9 cm, žuta, Zwilling
10,54 €
ZW38091081
210928 6 d764 10 white
107 €
GUDED76410

Noževi za pečenje – lako režite svoje komade mesa

Što je nož za mast?

Nož za špikanje koji se naziva i "nož za rezanje" je tanak, gladak nož izvrsne kvalitete rezanja i šiljate oštrice od 17 cm. Ovo je savršen nož za:

  • rezanje crvenog mesa ili peradi
  • fino rezanje sirovih ili kuhanih filea
  • rezanje kriški jednake debljine
  • špikovanje

U Kulina dobit ćete profesionalne noževe za špikovanje proizvođača Zwilling, Wusthof ili WMF, izrađene od izdržljivog visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Kako se vrši mast?

Salovanje je kulinarska tehnika koja se koristi za pripremu velikih komada mesa. Uključuje upletanje dugih traka masnoće u meso uz upotrebu posebnog noža koji se zove španski nož. Zahvaljujući slijetanju, kako se mast topi tijekom procesa kuhanja, pečenje ili rebarca bit će vlažniji, mekši i ukusniji.

Nakon što odrežete trakice masnoće, stavite mast u zamrzivač prije nego što počnete špikovati - trakice ćete lakše umetnuti u meso nakon što se stvrdnu.

Kako se brinuti za svoj nož za španjenje?

Kuhinjski noževi su velika investicija, pa ako želite da vaš nož za špakanje dugo traje, pridržavajte se ovih jednostavnih pravila za čišćenje i čuvanje noževa:

  • noževi se često mogu prati u perilici posuđa, ali preporučujemo da nož čistite ručno jer deterdženti za perilicu posuđa mogu oštetiti površinu čelične oštrice
  • ako nož ima drvenu dršku, ne stavljajte ga u perilicu posuđa
  • kako se drvene drške ne bi osušile, redovito ih namažite lanenim uljem ili pčelinjim voskom
  • čuvajte svoj nož odvojeno kako se oštrice ne bi otupile. Upotrijebite blok za noževe ili kutiju za noževe
  • redovito oštrite svoj nož pomoću oštrila za noževe

Ako često pripremate meso u svojoj kuhinji, također možete provjeriti naš izbor noževa za otkoštavanje i noževa za filetiranje.