Casserole lonac COCOTTE, 24 cm, bosiljak, Staub

Code: ST1102485
Brand: Staub
289 €
Rasprodato
The item has been sold out…

Detaljne dimenzije:

Detailed information

Product detailed description

Detaljne dimenzije:

  • ⌀ 24 cm, širina s ručkama 30 cm
  • visina s poklopcem 14,5 cm, bez poklopca 10,5 cm
  • U 3,8 l
  • težina 4,8 kg

Okrugli lonac od lijevanog željeza bezvremenski je pomoćnik za dinstanje, pečenje, juhe i jednokratna jela. Kuhanje bilo čega u STAUB emajliranom loncu od lijevanog željeza ili “COCOTTE” vrlo je jednostavno.

Staub okrugli lonac je kuhinjska potreba, svatko bi ga trebao imati.

Lonac stvara vezu između štednjaka i vašeg stola, tako da možete poslužiti izravno s njega. Vaša hrana će zadržati temperaturu i izgledati lijepo na stolu.

Emajlirana unutarnja površina je mat crna i osigurat će da sve što kuhate u njoj bude ukusno i delikatno. Zatvorena cirkulacija i male izbočine na donjoj strani poklopca stvaraju idealne uvjete za lagano kuhanje i pirjanje.

Vodeći kuhari vole Staub posuđe od lijevanog željeza zbog njegovih izvanrednih svojstava: dugo zadržava toplinu, poboljšava okus hrane i praktički je neuništivo.

Okrugla posuda, bosiljak ⌀ 24 cm Staub ukratko:

  • Izbočine na unutarnjoj strani poklopca za "sporo kuhanje" hrane
  • Jednostavan za kuhanje, savršen i za početnike i za profesionalne kuhare
  • Emajlirana posuda od lijevanog željeza, vrlo izdržljiva, otporna na koroziju s postojanim bojama, otporna na strugotine, s izvrsnom toplinskom vodljivošću
  • Glatko dno pogodno za korištenje na svim vrstama izvora kuhanja, uključujući indukciju
  • Proizvod je prošao sve moguće rigorozne testove kako bi se zajamčila trajna optimalna funkcionalnost i izvanredan okus vaših jela

Additional parameters

Category: Lonci
Weight: 4 kg
Materijal: Lijevano željezo
Kom. u setu: 1 kom.
Informacije o proizvodu: Prikladno za indukcijsko kuhalo
Vrsta proizvoda: Lonac
Kolekcija: Staub Vitamines basil
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: Staub
Margin-category: B
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: