Tava s neprijanjajućim premazom SPEED PROFI PRO, 24 cm, WMF

Code: WM1771246021
Brand: WMF
113 €
Online na zalihama (3 pcs)

Robusna tava Speed Profi Pro njemačke marke WMF izrađena je od slojevitog materijala s patentiranom neprianjajućom površinom. Ova se površina može pohvaliti izvrsnim svojstvima protiv lijepljenja i dugim vijekom trajanja, ne sadrži PFOA. Tava će pronaći široku primjenu u vašoj kuhinji jer je prikladna za bilo koju hranu.

Detailed information

Product detailed description

Robusna tava Speed Profi Pro njemačke marke WMF izrađena je od slojevitog materijala s patentiranom neprianjajućom površinom. Ova se površina može pohvaliti izvrsnim svojstvima protiv lijepljenja i dugim vijekom trajanja, ne sadrži PFOA. Tava će pronaći široku primjenu u vašoj kuhinji jer je prikladna za bilo koju hranu.

Tava je iznimno lagana i dimenzijski stabilna. Savršeno provodi toplinu. Inovativno dno tave RAPID HEAT CONTROL zagrijava vrlo brzo i ravnomjerno raspoređuje toplinu. Istodobno, odmah reagira na pad temperature ploče za kuhanje, što omogućuje savršenu kontrolu pripreme hrane. Osim toga, ravni oblik dna Speed Profi tave povećava toplinsku vodljivost, posebno na staklokeramičkim i indukcijskim pločama.

  • Izrađen od slojevitog materijala
  • S patentiranom neprianjajućom površinom, bez PFOA
  • Univerzalna upotreba, izvrsni rezultati prženja
  • Specijalna baza RAPID HEAT CONTROL
  • Brzo reagira na promjene temperature, brzo i ravnomjerno prenosi toplinu
  • Ručka od nehrđajućeg čelika
  • Prikladno za sve izvore topline, uključujući indukciju
  • Ne može se prati u perilici posuđa, preporučujemo samo ručno pranje
  • Napravljeno u Njemačkoj

Additional parameters

Category: Univerzalne tave za prženje
Weight: 1.18 kg
Kom. u setu: 1 kom.
Informacije o proizvodu: Prikladno za indukcijsko kuhalo
Vrsta proizvoda: Univerzalna tava
Kolekcija: WMF Speed Profi
Margin: B
Veličina: 24 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: WMF
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: