Papar & začini
Papar, gurmanske paprike i začini – mogu napraviti čaroliju u vašoj kuhinji. Vidi kako!
Papar i sol najpopularniji su začini koji se koriste za začinjavanje jela tisućama godina. Svaki bi kuhar vjerojatno čak rekao da su sol i papar jedni od najvećih prijatelja čovječanstva!
U Kulina nudimo vam široku ponudu gurmanskih paprika i ukusnih mješavina bijelog, crnog i crvenog papra u zrnu, kao i neke vrhunske mješavine začina koje će poboljšati okus jela koje poslužujete i koje će izgledati sjajno u vašoj kuhinji ili na stolu.
Trebate li koristiti mlin za začine?
Kada servirate papar ili druge začine na stol, provjerite jesu li svježe mljeveni. Zašto? Cijela zrna papra, začinsko bilje i drugi začini sadrže eterična ulja koja im daju izvrstan okus, a ta se ulja oslobađaju dok koristite mlinac za začine.
Mješavine za papar Nicolasa Vahea – stručnjaka za jednostavne okuse i specijalitete vrhunske kvalitete za vašu kuhinju – opremljene su keramičkim mlincima koji osiguravaju najbolji okus i aromu vaših jela.
Paprike i začini iz ponude Kulina izgledat će sjajno na vašoj kuhinjskoj radnoj ploči, kuhinjskim policama, na stolu iu vrtu tijekom vaše zabave s roštiljem. Također možete ponijeti elegantnu gurmansku mješavinu papra ili začina sa sobom u kuću svog prijatelja kao mali, lijep i ukusan dar.
Za što sve možete koristiti papar i začine?
Uz naše gurmanske papričice ili mješavine začina začinite sve vrste jela, čak i ona najjednostavnija! Za začin možete koristiti mješavine papra:
- mesa, ribe i povrća
- jela od tjestenine
- salate i preljeve za salate
- juhe
- uzburkane vatre
- kajgana
- tostovi od avokada