Zdjela za umak BB BLACK, 8,5 cm, 100 ml, MIJ

Code: MIJC0657
Brand: MIJ
7 €
Online na zalihama (4 pcs)

Zdjela za ramekin iz kolekcije BB Black tvrtke Made in Japan ručno je izrađena od visokokvalitetne prirodne keramikekoja ne sadrži tvari štetne za zdravlje. Svaki komad je originalan. Keramika se uvozi izravno iz Japana. Može se prati u perilici posuđa i mikrovalnoj pećnici.

Detailed information

Product detailed description

Ramekin zdjela iz kolekcije BB Black tvrtke MIJ ručno je izrađena od izdržljive prirodne keramikekoja ne sadrži štetne aditive niti teške metali. Proizvode ga japanski majstori čija tradicija seže u 12. stoljeće. Boje su kvalitetne, ne skidaju se i ne sadrže tvari štetne po zdravlje.

Proizvodi MIJ prikladni su i za perilicu posuđa i za mikrovalnu pećnicu. Japanska keramika MIJ koristi se u restoranima više od 25 godina, a njezina kvaliteta i trajnost time su temeljito potvrđene. Keramika se uvozi izravno iz Japana.

Zdjela je crna s efektom srebrnog prskanja.

TEHNIČKI PODACI

Promjer: 8,5 cm

Boja: crna

Materijal: keramika

PREDNOSTI I NEDOSTATCI

plus

Zdjela je ručno izrađena od prirodne keramike - ne sadrži metale niti štetna bojila.

Keramika je visoke kvalitete, boje su postojane, nepromjenjive i ne ljušte se.

Svaki komad je original s tradicijom koja seže u 12. stoljeće.

Unikatna keramika uvozi se izravno iz Japana.

Posuđe MIJ koristi se u restoranima već 25 godina , a njegova kvaliteta i trajnost potvrđeni su dugoročno.

Posuđe se može prati u perilici posuđa i mikrovalnoj pećnici.

PRAKTIČNI SAVJETI

Može se prati u perilici posuđa: Da

Prikladno za mikrovalnu pećnicu: Da

Ovi TOP restorani koriste proizvode Made in Japan

Additional parameters

Category: Ramekini
Weight: 0.1 kg
Boja: Crna
Materijal: Keramika
Kom. u setu: 1 kom.
Informacije o proizvodu: Sigurno za pećnicu
Vrsta proizvoda: Zdjela2
Kolekcija: MIJ BB Black
Margin: D
Veličina: 9 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: MIJ
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: