Plinski roštilji imaju maksimalnu temperaturu od 250-350 °C i potrebno im je oko 20 minuta da se zagriju. Severin roštilji maksimalnu temperaturu od 500 °C postižu za samo 10 minuta. Na roštilju možete lako ispeći čak i debele kriške mesa.
brži od ugljena
Roštilji na drveni ugljen moraju se zagrijati najmanje 30 minuta prije roštiljanja. Dostižu temperaturu od 400-1000 °C koja se ne može kontrolirati. Električni roštilji Severin zagrijavaju se za 10 minuta, a temperatura se lako podešava.
prihvatljiv za životni okoliš
Roštiljanje na struju bez isparavanja i dima. I prije svega, bez problema sa susjedima, pogotovo ako ste u njihovoj blizini, na primjer na balkonu. Roštilj možete koristiti i kod kuće tijekom zimskih mjeseci.
Severin Sevo & Senoa
Zona pojačanja od 500 °C
Dvije zone grijanja, sa zonom od 500 °C za hrskave odreske s karameliziranom koricom.
Sporo kuhanje
Uz kvalitetan poklopac i mogućnost preciznog podešavanja temperature možete pripremiti savršena sporo pečena rebarca, potrbušinu ili confit perad.
OLED zaslon i termometar
Zajamčen uspjeh zahvaljujući preciznim postavkama temperature na digitalnom OLED zaslonu i integriranom jezgrenom termometru.
Pametna aplikacija
Roštiljima Sevo Smart serije moguće je upravljati putem mobilne aplikacije. Možete odabrati željeni rezultat, temperaturu i, zahvaljujući priključenom termometru, možete pratiti kako se meso peče.