Roštiljanje uz Severin
Električni roštilji
Za 10 minuta zagrijava se od 0° do 500 °C
Kupite
Zašto roštiljati na električnom roštilju?
topliji od plina
Plinski roštilji imaju maksimalnu temperaturu od 250-350 °C i potrebno im je oko 20 minuta da se zagriju. Severin roštilji maksimalnu temperaturu od 500 °C postižu za samo 10 minuta. Na roštilju možete lako ispeći čak i debele kriške mesa.
brži od ugljena
Roštilji na drveni ugljen moraju se zagrijati najmanje 30 minuta prije roštiljanja. Dostižu temperaturu od 400-1000 °C koja se ne može kontrolirati. Električni roštilji Severin zagrijavaju se za 10 minuta, a temperatura se lako podešava.
prihvatljiv za životni okoliš
Roštiljanje na struju bez isparavanja i dima. I prije svega, bez problema sa susjedima, pogotovo ako ste u njihovoj blizini, na primjer na balkonu. Roštilj možete koristiti i kod kuće tijekom zimskih mjeseci.
Severin Sevo & Senoa
Zona pojačanja od 500 °C
Dvije zone grijanja, sa zonom od 500 °C za hrskave odreske s karameliziranom koricom.
Sporo kuhanje
Uz kvalitetan poklopac i mogućnost preciznog podešavanja temperature možete pripremiti savršena sporo pečena rebarca, potrbušinu ili confit perad.
OLED zaslon i termometar
Zajamčen uspjeh zahvaljujući preciznim postavkama temperature na digitalnom OLED zaslonu i integriranom jezgrenom termometru.
Pametna aplikacija
Roštiljima Sevo Smart serije moguće je upravljati putem mobilne aplikacije. Možete odabrati željeni rezultat, temperaturu i, zahvaljujući priključenom termometru, možete pratiti kako se meso peče.
Pogledati video
Kako roštiljati na naprednoj tehnologiji
Nagrada za dizajn i inovativnost
18 items total