Staub
Staub - nezaobilazan za svaku kuhinju
Tvrtku Staub, koja je specijalizirana za proizvodnju emajliranog lijevanog željeza zdijela i posuda za pećnicu osnovao je Francis Staub 1974. i trenutno je u vlasnišvu Zwillinga J. A. Henckelsa - njemačke tvrke koja također posjeduje Zwilling, Ballarini, Miyagi, Demeyere i Henckels Int.
Dom je tamo gdje je Staubova cocotta
Brend Staub nastao je u Mervilleu u Francuskoj i tamo su visokokvalitetne posude od lijevanog željeza i nizozemske (ili radije francuske) pećnice stvorene, kombinirajući tradicionalnu izradu s najsuvremenijom tehnologijom.
Ideja iza brenda Staub bila je ponuditi zdjele i posude za pečenje koje će trajati godinama i omogućiti ljudima da dijele svoju ljubav i strast prema kuhanju. I to je upravo ono što svaki Staubov proizvod govori svojom pouzdanom kvalitetom i prekrasnim, sjajnim izgledom.
Zašto su Staubovi proizvodi vrijedni svoje cijene?
- Staubove zdjele veoma su teške, a teško lijevano željezo ima bolju toplinsku masu nego bilo koji drugi materijal.Kao rezultat, Kao rezultat, Duch posuđe za pećnicu i vatrostalne posude dulje zadržavaju toplinu i savršene su za posluživanje hrane na stol
- Posuđe nije samo teško, nego je i debelo, što čini Staubovu keramiku veoma otpornom na lomljenje i izdrljivom
- Staub je doveo proces emajliranja svojih proizvoda do savršenstva i višestruki slojevi emajla doprinose otpornosti na lomljenje i ogrebotine. Snažni emajl također pruža neprijanjajuću površinu posudama za pečenje što ih čini jednostavnima za čišćenje
- Poklopac kao niti jedan drugi - posebno oblikovani poklopci Staubove cocotte ima izvrsna svojstva zadržavanja vlage zahvaljujući svom sustavu samolijevanja koji osigurava neprekidni učinak ravnomjernog kapanja preko sadržaja posude. To sprječava sušenje mesa, povrće ostaje meki, a svaki sastojak zadržava svoj puni okus
- Unutrašnjost svih Staubovih zdjela emajlirana je visokokvalitetnim crnim mat završnim slojem s idealnim svojstvima za prženje, pečenje i karameliziranje hrane
- Lijevano željezo čuva nutritivne vrijednosti i pune arome svakog sastojka
- Staubove zdjele i drugo posuđe za pečenje napravljene su da traju generacijama, tako da nema potrebe mijenjati ih nakon nekoliko godina, što znači da štedite novac i čuvate okoliš
- Staub posuđe dostupno je u širokom rasponu boja kojem mu daju farmski izgled i dobro će izgledati na svakom blagovaonskom stolu.
Ukratko, izgleda jednako dobro kao što kuha! Nije ni čudo što profesionalni kuhari i kuharski entuzijasti diljem svijeta vole ovaj bredn i možete uočiti Staubove zdjele u najboljim kulinarskim emisijama i u kuhinjama najboljih restorana i chefova.