odpocet
1 dan
2 sati
23 minut
55 sekunde

Tave za umake

Pogledaj filtere
Pogledaj filtere
Sortiraj po
3 proizvoda
WMF Obriši filtere
Posuda za pripremu umaka MINI, 14 cm, WMF
–20 %
27,75 €
34,69 €
Promo
WM0714786041
Posuda za pripremu umaka FUNCTION 4, 16 cm, WMF
–20 %
84 €
105 €
Promo
WM0763166381
Posuda za pripremu umaka MINI, 12 cm, WMF
–20 %
23,51 €
29,39 €
Promo
WM0712786041

Šerpa: Neizostavan pomoćnik u svakoj kuhinji

Šerpe su manje posude s dugom ručkom, idealne za pripremu umaka, podgrijavanje manjih porcija ili kuhanje priloga. Zahvaljujući svojoj veličini i obliku, omogućuju preciznu kontrolu nad kuhanjem i neizostavan su alat u svakoj kuhinji.

Naš savjet
Pročitajte i
->
hrnce
Posuđe - vodič za kupovinu
Na koje se parametre usredotočiti pri odabiru kvalitetnog posuđa, lonaca i šerpi?

Karakteristike kvalitetnih šerpi

  • Materijal – Kvalitetne šerpe izrađene su od materijala koji osiguravaju ravnomjernu raspodjelu topline i otpornost na visoke temperature.
  • Ergonomska ručka – Duga ručka trebala bi biti udobna i toplinski izolirana za sigurnu manipulaciju.
  • Svestranost – Posude su prikladne za različite vrste štednjaka, a neki se modeli mogu koristiti i u pećnici.

Odabrane marke posuda

  • De Buyer – Francuski brand s dugom tradicijom, poznat po svojim profesionalnim kuhinjskim potrepštinama, nudi posude izrađene od vrhunskih materijala s naglaskom na detalje i funkcionalnost.
  • Eva Solo – Danski brand koji kombinira skandinavski dizajn s visokom kvalitetom, nudi posude modernog izgleda i praktičnih svojstava, poput izdržljivih površina i ergonomskih ručki.
  • Hestan – Premium američki brand koji se specijalizirao za inovativne kuhinjski dodaci, nudi posude s naprednim tehnologijama za savršeno kuhanje i dugi vijek trajanja.

Održavanje posuda

Za očuvanje kvalitete i produljenje vijeka trajanja posuda preporučuje se:

  • Pridržavati se uputa proizvođača o pranju i održavanju, uključujući informacije o prikladnosti pranja u perilici posuđa.
  • Koristiti prikladne kuhinjski dodaci kako ne bi došlo do oštećenja površine posude.
  • Posude čuvati na suhom mjestu i izbjegavati nagle promjene temperature koje bi mogle utjecati na njihova svojstva.

Možda će vas zanimati