Tepsije za kolače

18 items total
Kalup za desert 30 cm, mini polukugle, crna, Lékué
Akce Sticker
16,50 € –16 %
13,71 €
LKE0620220N01M022
Pekač za kolače, 28 cm, crvena, keramika, Staub
Akce Sticker
48,67 € –5 %
46,23 €
ST405111670
Okrugli pekač za kolače XBAKE, 28 cm, plava, čelik, Guardini
Akce Sticker
19 € –30 %
13,30 €
GD11028FPPBSGNAM
Kalup za desert HEART, crveni, silikon, Lékué
Akce Sticker
17,55 € –14 %
15 €
LKE0621508R01M022
Pekač za kolače, 24 cm, crvena, keramika, Staub
Akce Sticker
39,06 € –6 %
36,65 €
ST405111640
Pekač za kolače, 13 cm, crvena, keramika, Staub
Akce Sticker
27,16 € –5 %
25,80 €
ST405111630

Posude za pečenje - nezaobilazan dio za sve sladokusce

Koje su vrste kalupa za kolače dostupne u Kulina?

Visokokvalitetni kalup za torte pola je uspjeha kada je u pitanju pečenje izvrsne torte za rođendansku zabavu ili subotnju večeru. Zašto je to? Kalupi za torte vrhunske kvalitete ravnomjerno provode toplinu tako da je kolač savršeno pečen. Također nude neprianjajuće premaze koji olakšavaju jednostavno vađenje kolača iz kalupa.

Tepsije koje se nude u Kulina proizvode robne marke specijalizirane za pečenje, kao što su de Buyer, Lekue, Nordic Ware i Revol. Njihov pribor za pečenje jamči uspjeh i izrađen je od različitih materijala poput aluminija, čelika, silikona, keramike ili emajliranog metala. Izbor materijala ovisi o vašim željama i vrsti kolača koji želite ispeći. A koje kolače možete kupiti s tepsijama Kulina?

Tepsije dostupne u Kulina uključuju:

Kako pripremiti svoje posude za pečenje za upotrebu?

Čak i ako vaša posuda za pečenje ima neprianjajući sloj, možda bi bilo korisno pripremiti posude za kolače prije nego što stavite tijesto u posudu. Postoje dva jednostavna postupka za pripremu kalupa za tortu.

  • Namastiti tepsiju

Ovo je najpopularnija metoda kojom svojim kalupima za kolače dajete glatku površinu koja se ne lijepi. Za namastiti tavu možete jednostavno upotrijebiti malo maslaca i krušnih mrvica.

  • Koristite papir za pečenje

Ova tehnika može pridonijeti tome da vaš kolač sklizne iz kalupa nakon pečenja bez da se zalijepi za kalup.