Tepsije

82 items total
Casserole lonac ORIGINAL-PROFI COLLECTION, 20 cm, 2,6 l, Fissler
166 €
FS84138200000
Casserole lonac, 28 cm, grafitno siva, lijevano željezo, Staub
278 €
ST12612818
Casserole lonac MAMI, 28 cm, nehrđajući čelik, Alessi
188 €
ALSG10228
Casserole lonac CHISTERA, 24 cm, tamnoplava, lijevano željezo, Staub ST12612491
Casserole lonac ORIGINAL-PROFI COLLECTION, 16 cm, 1,4 l, Fissler
145 €
FS84138160000
Casserole lonac M'COOK, 28 cm, s poklopcem, Mauviel
405 €
ML523079
Casserole lonac MINI, 16 cm, WMF
Casserole lonac MINI, 16 cm, WMF
Online na zalihama (>5 pcs)
40,49 €
WM0716766040
Casserole lonac PROFESSIONAL "S", 16 cm, s poklopcem, Zwilling
77,27 €
ZW71082160
Casserole lonac FUNCTION 4, 24 cm, WMF
Casserole lonac FUNCTION 4, 24 cm, WMF
Online na zalihama (2 pcs)
164 €
WM0760246380
Casserole lonac ALCHIMY 28 cm, srebrna, nehrđajući čelik, de Buyer DB3502403
Casserole lonac VITALITY, 20 cm, s poklopcem, Zwilling
121 €
ZW66462200
168842 kastrol duetto g7194455 20 cm 3 l s poklici tefal
31,57 €
TEFG7194455
Casserole lonac AFFINITY, 24 cm, s poklopcem, de Buyer
294 €
DB374124
Casserole lonac M'COOK, 24 cm, sa staklenim poklopcem, Mauviel
318 €
ML523075
Casserole lonac PROFESSIONAL "S", 20 cm, s poklopcem, Zwilling
94 €
ZW71082200
Casserole lonac M'COOK, 24 cm, MAUVIEL
Casserole lonac M'COOK, 24 cm, MAUVIEL
Online na zalihama (3 pcs)
330 €
ML523025
Casserole lonac DUETTO+ G7194355, 18 cm, 2 l, s poklopcem, Tefal
27,38 €
TEFG7194355
Casserole lonac ALCHIMY 24 cm, srebrna, nehrđajući čelik, de Buyer DB3502405
Lonac MAMI, 20 cm, nehrđajući čelik, Alessi
156 €
ALSG10120
Up
More products

Lonci za kuhanje – mali, ali neophodni lonci za svaku kuhinju

Što su tepsije?

Tepsije su niske posude koje se obično mogu koristiti i na štednjaku i u pećnici. Širi su nego visoki i obično dolaze s poklopcem i dvije male ručke. Često se nazivaju niski lonac za temeljac, tepsija, francuska pećnica ili nizozemska pećnica.

Za što koristite lonac?

Lonci za kuhanje vrlo su svestrani i moraju se imati u svakoj kuhinji. Mogu se koristiti za:

  • kuhanje juha, variva, pečenja, umaka
  • kuhanje jela u jednom loncu u pećnici
  • zagrijavanje malih porcija hrane
  • pripremanje hrane za jednu ili dvije osobe

Koji lonac izabrati?

U Kulina nudimo vam širok izbor niskih lonaca, izrađenih od različitih materijala, proizvedenih od strane pouzdanih marki i dizajniranih za različite stilove interijera. Ako ne znate koji lonac izabrati, pročitajte naš vrhunski vodič za kupnju lonaca ovdje i pogledajte naše lonce iz WMF, Zwilling, Tefal ili Smeg.

Naš savjet: Ako tražite male niske posude, provjerite Mini kolekciju WMF, s niskim posudama izrađenim od visokokvalitetnog i vrlo izdržljivog Cromargan® (18 /10 nehrđajući čelik) i opremljen univerzalnim TransTherm® postoljem prikladnim za sve vrste štednjaka. A završna obrada visokog sjaja sigurno će dodati malo elegancije vašoj kuhinji!

Kako se brinuti za svoje posude?

Znate li da većina ljudi kupuje nove posude samo dva ili tri puta tijekom cijelog života? Ponekad smo skloni kupnji automobila češće nego lonaca! Zbog toga se isplati ulagati u visokokvalitetne posude i uživati u njihovoj funkcionalnosti godinama koje dolaze i svaki put kad kuhate. A ako ulažete novac u kvalitetno posuđe, trebali biste se pobrinuti i za svoje lonce na pravilan način. Kako se brinuti za svoje posude?

  • uvijek pročitajte upute proizvođača prije prve uporabe i pazite da svoje posude ne stavljate u perilicu posuđa ako se to ne preporučuje,
  • nemojte koristiti metalno posuđe koje može izgrebati površinu vaših lonaca, umjesto toga koristite drveno ili silikonsko posuđe,
  • izbjegavajte ostavljati prljave posude preko noći ili ih dugo namakati (osobito posude od nehrđajućeg čelika),
  • želite li se riješiti mrlja s površine vaših inox lonaca, očistite ih sredstvom za čišćenje nehrđajućeg čelika,
  • izbjegavajte čišćenje posuda obloženih keramikom čeličnom vunom,
  • očistite svoje željezne posude odmah nakon upotrebe i nemojte koristiti sapun jer je metal porozan i može apsorbirati okus kemikalija,
  • izbjegavajte temperaturne šokove, ne stavljajte vruće posude u hladnu vodu itd.,
  • ne kuhajte kiselu hranu (poput rajčice) u posuđu od lijevanog željeza,
  • nemojte slagati obložene lonce i tave jednu na drugu jer to može uzrokovati ogrebotine i krhotine. Objesite ih na kuke ili ih stavite na stranu.