Limun papar, 150 g, Nicolas Vahé

Code: NV104981019
14,70 €
Online na zalihama (>5 pcs)

Ako ste ljubitelj kuhanja, složit ćete se s tvrdnjom da u kuhinji nikad ne može biti previše soli i papra, zar ne ? Nicolas Vahé Lemon peel pepper mješavina bijelog papra iz Vijetnama i Brazila i 30% limunove kore savršena je za jela s morskim plodovima, piletinom, svinjetinom i salatama, koje će sigurno dobiti na uravnoteženom okusu limuna.

Staklena posuda opremljena je keramičkim mlinom koji vam daje fino mljevene začine. Ovo je važno ako želite impresionirati goste izvrsnim okusom svojih jela. Zašto je to? Cjeloviti začini sadrže ulja koja im daju izvrstan okus, a ta se ulja oslobađaju dok koristite mlinac za začine. Kao rezultat toga, vaši su obroci mnogo ukusniji. Uz Nicolas Vahé soli i začine to je jednostavno i prirodno!

Zahvaljujući elegantnoj staklenoj posudi i robnoj marki u minimalističkoj, crno-bijeloj paleti boja, začini Nicolas Vahé izgledaju sjajno na kuhinjskoj radnoj ploči, na stolu i u vrtu tijekom vaše vrtne zabave s roštiljem. Neke od njih također možete donijeti sa sobom u kuću svojih prijatelja kao mali, lijepog i ukusnog poklona.

Detailed information

Product detailed description

Glavne prednosti:

• dolazi s keramičkim mlinom za jednostavno korištenje i bolji okus

• izgleda odlično na vašoj radnoj plohi ili kuhinjskom otoku

• bolji okus u nekoliko sekundi!

• elegantne staklene boce možete staviti direktno na kuhinjski ili blagovaonski stol

Dodatne informacije:

• 150 g

• visina 23 cm

• promjer 5 cm

• sastojci: 70% mljeveni crni papar iz Vijetnama i Brazila, 30% kora limuna

• hranjivost: Energija (KJ): 1323 / Energija (kcal): 316 / Masti (g): 5,3 / Ugljikohidrati (g): 49,1 - od toga šećeri (g): 22 / Vlakna (g): 19,9 / Proteini (g) ): 9,3 / Sol (g): <0,1

Additional parameters

Category: Papar & začini
Weight: 0.4 kg
Materijal: Staklo
Kom. u setu: 1 kom.
Vrsta proizvoda: Začini
Margin: D
Veličina: 23 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: Nicolas Vahé
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: