Sol sa parmezanom i bosiljkom, 320 g, Nicolas Vahé

Code: NV104981000
12,60 €
Online na zalihama (>5 pcs)

Ima rajski okus, prelijepo miriše, odlično izgleda! Uz Nicolas Vahé sol s parmezanom i bosiljkomzačinit ćete svoju kuhinju - kako okusom tako i izgledom!

Ova sol je mješavina soli, parmezana i bosiljka i bit će savršen dodatak svim jelima od tjestenine i domaćim pizzama. Staklena posuda opremljena je keramičkim mlinom i ako želite impresionirati svoje goste i njihove nepce, ne zaboravite da svježe mljeveni začin ima dublji i bogatiji okus i miris.

Zašto je to? Cjeloviti začini sadrže ulja koja im daju izvrstan okus, a ta se ulja oslobađaju dok koristite mlinac za začine. Kao rezultat toga, vaši su obroci mnogo ukusniji. Uz Nicolas Vahé soli i začine to je jednostavno i prirodno!

Zahvaljujući elegantnoj staklenoj posudi i robnoj marki u minimalističkoj, crno-bijeloj paleti boja, začini Nicolas Vahé izgledaju sjajno na kuhinjskoj radnoj ploči, na stolu i u vrtu tijekom vaše vrtne zabave s roštiljem. Neke od njih možete donijeti i sa sobom u kuću svojih prijatelja kao mali, ali ukusan dar.

Detailed information

Product detailed description

Glavne prednosti:

• dolazi s keramičkim mlinom za jednostavno korištenje i bolji okus

• izgleda odlično na vašoj radnoj plohi ili kuhinjskom otoku

• bolji okus u nekoliko sekundi!

• elegantne staklene boce možete staviti direktno na kuhinjski ili blagovaonski stol

Dodatne informacije:

• 320 g

• visina 23 cm

• promjer 5 cm

• sastojci: 96,6% soli. 3% parmezana (nepasterizirano mlijeko. sol. sirilo). 0,3% bosiljka. eterično ulje bosiljka. boja (klorofil i klorofilini)

• hranjivost: Energija (KJ): 51 / Energija (kcal): 12 / Masti (g): 0,9 / Ugljikohidrati (g): <0,1 - od toga šećeri (g): <0,1 / Vlakna (g): 0,1 / Proteini (g): 1 / sol (g): 96

Additional parameters

Category: Soli
Weight: 0.3 kg
Materijal: Staklo
Kom. u setu: 1 kom.
Vrsta proizvoda: Začini
Margin: D
Veličina: 23 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: Nicolas Vahé
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: