japanski kuharski nož PETTY, 15 cm, Dellinger

Code: DNGRSXL9302
Brand: Dellinger
231 €
Online na zalihama (>5 pcs)

Vrlo oštar japanski nož Petty od 150 mm za guljenje voća i povrća korisna je alternativa velikom kuharskom nožu kada su vam potrebni precizni rezovi ili, na primjer, rezanje zelenog graha ili drugog manjeg povrća i voća. Također je pogodan za probadanje i rezanje mesa. Zaobljena oštrica omogućuje lagani zamah prilikom rezanja. Njegova oštrina idealna je za pripremu sendviča svih vrsta. Japanska umjetnost i nove tehnologije čine ovaj nož jedinstvenim i neponovljivim.

Detailed information

Product detailed description

Vrlo oštar japanski nož Petty od 150 mm za guljenje voća i povrća korisna je alternativa velikom kuharskom nožu kada su vam potrebni precizni rezovi ili, na primjer, rezanje zelenog graha ili drugog manjeg povrća i voća. Također je pogodan za probadanje i rezanje mesa. Zaobljena oštrica omogućuje lagani zamah prilikom rezanja. Njegova oštrina idealna je za pripremu sendviča svih vrsta. Japanska umjetnost i nove tehnologije čine ovaj nož jedinstvenim i neponovljivim.

Kako je vrh oštrice izrađen po uzoru na japanski mač, pogodan je i za pripremu jela koja zahtijevaju upotrebu vrha, kao i za ukrasno rezbarenje. Duga oštrica i 7-strana ručka u japanskom stilu daju vam najbolju kontrolu prilikom rezanja i rezanja. Japanska umjetnost, preciznost i nova tehnologija čine ovaj nož izrađen od praškastog Damask čelika jedinstvenim i neponovljivim. Zuiun je posebno izdanje koje je proizvedeno za proslavu 100. obljetnice Kanetsugua.

KIRITSUKE / Petty ZUIUN nož ima ultraoštru reznu jezgru izrađenu od japanskog SPG2 čelika u prahu, koji je vrlo dobro zaštićen od korozije. Japanski čelik u prahu SPG2 ima dugotrajnu oštrinu s tvrdoćom R63 +/- 1 Rockwell. Jezgra od japanskog SPG2 čelika u prahu umetnuta je između 62 sloja 2 nehrđajuća damask čelika (damask čelik), koji osiguravaju izuzetnu otpornost i žilavost. Savršeno uravnotežena, precizno sužena oštrica japanskog oblika sa svjetlucavim damascenskim uzorkom smanjuje trenje prilikom rezanja i sprječava da se odrezani materijal zalijepi za oštricu. Uzorak nalik na mreškanje na površini pješčanih dina u pustinji jedinstven je, neponovljiv i postat će simbol vaše individualnosti.

7-strana ručka u japanskom stilu pruža savršenu kontrolu nad rezanjem i učinkovitu potporu pri rezanju. Zbog svoje visoke slojevitosti, pakka-drvo je prirodno izdržljivo i dimenzionalno stabilno. Ukrasna igla za dršku suptilna je azijska dekorativna metoda. Savršen balans noža donosi udobnost i sprječava zamor ruke. Kanetsugu ZUIUN noževi u potpunosti će zadovoljiti Vašu želju za preciznim alatom japanskog porijekla.

Glavne prednosti:

  • Vrlo oštar japanski nož ne samo za rubove voća i povrća
  • Iz posebnog izdanja Zuiun
  • Omogućuje precizne rezove
  • Vrh oštrice modeliran je po uzoru na japanski mač
  • 7-strana drška pružit će najbolju kontrolu prilikom rezanja i rezanja
  • Damask čelik u prahu (damask čelik)
  • Dio je repertoara mnogih kuhara
  • Dugotrajna oštrina s tvrdoćom R63 +/- 1 Rockwell
  • Damaščanski uzorak ovog noža je jedinstven i neponovljiv
  • Savršen balans noža
  • Izdržljivo pakka drvo ebanovine stabilnog oblika
  • Ukrasna igla za dršku suptilna je azijska dekorativna metoda
  • Nije prikladno za pranje u perilici posuđa

Tehnički podaci:

  • Duljina ručke: 120 mm
  • Duljina oštrice: 150 mm
  • Ukupna duljina: 275 mm
  • Težina: 77 g
  • Materijal: Damask čelik, pakka drvo

Obavijest:

Svaki nož je izrađen od prirodnih materijala. Svaki komad Damask čelika je originalan i neponovljiv, tako da vaš nož možda neće izgledati baš kao na fotografiji. Nož koji dobijete bit će iste kvalitete i detalja, ali se može malo razlikovati.

Additional parameters

Category: Japanski noževi
Weight: 0.2 kg
Boja: Smeđa
Materijal: Damask čelik
Duljina oštrice: 15 cm
Kom. u setu: 1 kom.
Vrsta proizvoda: Japanski nož
Margin: E
Veličina: 15 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvođač: Dellinger
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: